Banankaka
150 g | smör, smält |
3 dl | strösocker |
2 st | ägg |
5 dl | vetemjöl |
1 tsk | bikarbonat |
2 tsk | bakpulver |
4 st | bananer, väl mogna, medelstora |
1. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en rund form.
2. Vispa smör och socker med elvisp, tillsätt ett ägg i taget och fortsätt vispa tills allt är blandat och lite fluffigt.
3. Blanda mjöl, bikarbonat och bakpulver i en skål. Mosa bananerna med en gaffel. Tillsätt mjölblandningen och bananer Vänd runt med en slev.
4. Grädda kakan i nedre delen av ugnen 40-45 min. Låt kakan svalna något innan den serveras
BILD KOMMER
Kommentera här
All reklam, så som reklam om din blogg, kommer INTE att godkännas, skriv istället något och lämna din bloggadress.
Trackback